μόνο τα highlights, παρακαλώ.
Είναι η ορθογραφία της Cillawatt της Freestyle Beauty (με ένα “A” αντί για ένα “O”) Freestyle Highlighter σας δίνει Lyfe; Ναι, αυτό είναι το Lyfe με ένα “Y”, όπως στο Yacht Lyfe, ένα από τα κορυφαία κρέμα hylighters highlighters στη γραμμή.

Είμαι απολύτως φρικτός speller, αλλά αγαπώ όλες τις δημιουργικές ελευθερίες ορθογραφίας που λαμβάνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλευρική Σημείωση: Σκεφτείτε μια έντονη ορθογραφία. Iytte whad bhee krai!

Οι Hightwatt Highlighters είναι $ 34 το καθένα και διαθέτουν τώρα σε έξι αποχρώσεις στη Sephora, μαζί με την υπόλοιπη έμβινη έκκληση χωρίς σκληρότητα από τη γραμμή Rihanna και αν έχετε ημι-λειτουργικά μάτια, ίσως να πείτε ότι είναι πανέμορφα. Είναι λαμπερά, λαμπερά και va-va-va-vo-voom! – Αντικατοπτρίζουν το φως στο μέγιστο, το οποίο είναι trendy trendy αυτή τη στιγμή, οπότε αν θέλετε οι επισημάνσεις, τόσο έντονοι που θα μπορούσατε να στείλετε ένα SOS σε όλο το σύμπαν, πιθανότατα να είστε σε αυτούς.

Νομίζω ότι είναι πολλά όπως η Becca Shimmering Skin Pinerors, εκτός από το Flashier, πολύ πιο χρωματισμένο και κανονικά πολύ περισσότερο OTT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είναι λίγο πάρα πολύ παγωμένο για μένα, όμως, έτσι έκανα μια απόφαση να τους παρακάμψω.

Να μην πούμε ότι δεν ήμουν στον πειρασμό στο κατάστημα. Ήρθα κοντά στο να δείξω χρήματα / hu $ tla μωρό, ένα από τα σχισμένα τηγάνια. Έχει μια φαινόμενη σαμπάνια από τη μία πλευρά και μια ροδακινιά σαμπάνια από την άλλη (μερικές από τις highlighters έχουν δύο αποχρώσεις, και μερικά έχουν μόνο ένα). Το έβαλα στο καλάθι μου μερικές φορές, το πήρα έξω, το έβαλε, το έβγαλε, το έβαλε μέσα … Αλλά τότε τελικά έμεινε χωρίς αυτό γιατί ήξερα ότι η λάμψη υψηλής δέσμης και οι πόροι μου απλά δεν θα έρθουν κατά μήκος.

Μπορώ να δούμε απολύτως γιατί τόσο πολλά λάτρεις μακιγιάζ χάνουν τα βηματικά μυαλά τους πάνω από αυτά. Το παίρνω, γιατί στην κορυφή του bo $$ – κυρία Bling παράγοντα, οι χρωστικές και οι κρεμώδεις σκόνες δεν παίζουν γύρω. Λατρεύω την ιδέα για αυτούς, αλλά από την άποψη της λειτουργικής χρήσης, δεν είναι το φλιτζάνι τσάι μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και, ναι, έκανα μόνο τα σημάδια δολαρίων $$ σε μια λέξη. Ρίρι με έκανε να το κάνω!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen