σκιά ματιών και Lippies από τις ημέρες του Yore στη συλλογή Mac Turnbacks
Θυμηθείτε όταν θα μπορούσατε να κάνετε μια βόλτα καλύτερα σε οποιονδήποτε μετρητή MAC και αγοράστε ως πολυάριθμα μπαστούνια της επένδυσης καφέ Mac όπως επιθυμείτε την καρδιά σας; Αυτό είναι κάτι που θα έφερνα πίσω – καφέ Mac!

Ποιος φέρνει πίσω ένα βασικό καφέ eyeliner; Αυτό το κορίτσι κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Um, οτιδήποτε άλλο! Είναι μόνο το καλύτερο, πολλά ιδανικά αληθινά ουδέτερα καφέ μολύβι γύρω, και λυπάμαι που λέω ότι δεν το βρήκα μέχρι αργότερα στη ζωή. Δεν είναι ένα κοκκινωπό καφέ ή ένα πορτοκαλί-y καφέ. Είναι απλώς μια ευθεία ουδέτερη σοκολάτα, και δεν θα χαμογελάσει σε γραμμές βλεφαρίδας ή νερού.

Αισθάνομαι επιπλέον νοσταλγική γι ‘αυτό σήμερα γιατί δεν ξέρω πού είναι το ραβδί μου! Νομίζω ότι είναι κάπου σε αυτό το γραφείο, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πού … κονίαμα! και είναι το τελευταίο μου!

Σε μια σχετική σημείωση, ο Mac έχει μια ειρωνικά le συλλογή που ονομάζεται Throwbacks που περιέχει χρώματα που “εξαφανίστηκαν” από τη μόνιμη γραμμή τους, μερικές από τις οποίες … Δεν έχω ιδέα γιατί … όπως, γιατί στο heck έβαλαν ποτέ αδιάλειπτη σκιά ματιών ?

Γιατί;

Ή παιδί;

Δεν έχει νόημα για μένα …

Εν πάση περιπτώσει, αισθάνομαι νοσταλγική σήμερα το πρωί. Ένα από τα κραγιόν της Throwback ονομάζεται Skew, και – Ω, το Gawd μου – το φορούσα τόσο πολύ πίσω όταν το El Hub και εγώ κινήκεμε για πρώτη φορά μαζί. * Sniffs *

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα επιστρέψατε αν μπορούσατε;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen