becca μαλακό φως θόλωση σκόνη σε χρυσή ώρα, $ 38
Έλεγξα για αυτό το άτομο κάπου λίγο πίσω που δήλωσε ότι έπεσε σε όπως και με πολλές γυναίκες στο Instagram από το φίλτρο της Βαλένθια …

Ξέρετε, δεν μπορώ να τον κατηγορώ, αφού το φίλτρο της Βαλένθια; Δεκάρα. Ουάου. Είναι σαν το πιο λαμπερό, υπέροχο φως ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορώ να αγκαλιάσω το δικό μου προσωπικό φίλτρο της Βαλένθια;

Αυτό είναι το είδος της έννοιας πίσω από το νέο $ 38 becca μαλακό φως θολωτή σκόνη σε χρυσή ώρα – αυτό είναι ένα φορητό, προσωπικό φίλτρο εικόνας 24/7.

Είναι πραγματικά διαφανές;

Είναι μέρος της εαρινής συλλογής της Becca, καθώς και ο αντίκτυπος προορίζεται να είναι σαν basking σε βουτυρώδες, καλύτερο λυκόφως (αλλά όχι το είδος με πρωταγωνιστή edward καθώς και bella). Το 0,35-oz. Το JAR προσφέρεται τώρα στη μακροπρόθεσμη συλλογή του Becca.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είναι μια φωτεινή χαλαρή σκόνη με μια σατέν επιφάνεια που θίγει τους πόρους καθώς και το φως Scatters. Το τηλέφωνο Becca καλεί το χρώμα διαφανές, ωστόσο μερικοί άνθρωποι δηλώνουν ότι μπορούν να δουν μια ροδάκινη απόχρωση σε εξαιρετικά ελαφρύ καθώς και εξαιρετικά βαθύ δέρμα. Μου αρέσει η μέθοδος που λειτουργεί στο nc42 tan μου, ωστόσο αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε.

Θαυμάσιο για μινιμαλιστικό δέρμα φαίνεται

Μου αρέσει το Ίδρυμα, τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ, καθώς και μου αρέσει η έγχρωμη ενυδατική κρέμα. Μου αρέσει να πηγαίνω έξω με λίγο κομμάτι φωτεινού αστάρι όπως becca οπίσθιο φωτισμό στο δέρμα μου, καθώς και μια τσίμπημα σκόνης για να κόψει τη λάμψη. Αν θέλετε και αυτό, επιθεωρήστε αυτή τη σκόνη.

Φαίνεται ότι το Bangin ‘στο βασικό δέρμα εμφάνιση καθώς και πάντα τόσο κάπως θλιβερή πόρους για να εξασφαλίσει ότι το δέρμα σας δεν φαίνεται ψεύτικο.

Χρησιμοποιώ το Becca Golden Hour Atop Atop Becca Backlight Primer καθώς και την κλεψύδρα Valish Ίδρυμα σε μπεζ (εφαρμόζεται φειδώτικά στα μάγουλά μου)
Το γεγονός ότι δεν μοιάζει με σκόνη όταν το φοράτε … όμως επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν μοιάζει με σκόνη όταν το φοράτε με πολύ λίγο δέρμα φαίνεται. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να το δω με κανέναν τρόπο – όχι στις γραμμές μου – καθώς και απολύτως κρατά τις λιπαρές μου περιοχές κάτω από τα περιτυλίγματα (το κέντρο του μέσου μου, στη μύτη μου, καθώς και στο πηγούνι μου). Ελέγχει το πετρέλαιο σαν ένα mo-fo.

Αλλά αν προσπαθείτε να βρείτε μια σκόνη για να ορίσετε το Full-Coverage Foundation με …

Αρχίζει να φαίνεται προφανές. Μπορώ να το δω, οπότε δεν πιστεύω ότι τα στρώματα καλά με το μακιγιάζ πλήρους κάλυψης. Αρχίζει να ψάχνει λαμπερά καθώς και βαριά, καθώς δεν είμαι απλά σε αυτό, ιδιαίτερα με το μεταλλικό ίδρυμα πλήρους κάλυψης καθώς και το βαρύτερο μακιγιάζ φαίνεται, ή όταν κάνω έντονη απόκρυψη στα μάγουλά μου καθώς και γύρω μου στόμα.

Την τελική ετυμηγορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου αρέσει αυτό. Είναι εξαιρετικό υλικό, ωστόσο μόνο για ένα εξαιρετικά σίγουρο (ελάχιστο μακιγιάζ) εμφάνιση. Δεν θα πήγαινα εκεί αν βρίσκεστε σε ίδρυμα πλήρους κάλυψης ή έχετε χρωματισμό που είναι εξαιρετικά δίκαιη ή βαθιά.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen