Holla σε μένα στα σχόλια!
Σε σκόνη, ή όχι σε σκόνη – αυτό είναι το ερώτημα!

Όταν άρχισα για πρώτη φορά να φορούσα μακιγιάζ πολυάριθμα φεγγάρια πριν, σκέφτηκα ότι η σκόνη προσώπου ήταν μια μη διαπραγματεύσιμη. Όλα ξεκίνησαν μια μέρα όταν πήγα σε ένα counter counter με τη μαμά μου, που πραγματικά δεν ήταν τότε, και ακόμα δεν είναι τώρα, σε μακιγιάζ, αλλά, ευλογεί την καρδιά της, έκανε το καλύτερο δυνατό για να επιφέρει το ενδιαφέρον μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ στο πάγκο το έκανε να ακούγεται σαν σκόνη ήταν απόλυτη ανάγκη! – Έτσι, για πολλά χρόνια πίστευα ότι έπρεπε απολύτως να φοράτε σκόνη και αυτό ήταν το ευαγγέλιο μακιγιάζ. (Cue The Stern αλλά ουράνια άγγελοι.)

Αισθανθήκατε ποτέ έτσι; Ή μήπως είμαι μόνο εγώ;

Το Outlook μου έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια χρόνια, σε μεγάλο βαθμό λόγω του συνδυασμού μου ξηρού / λιπαρού δέρματος. Μια μέρα, μετά την τοποθέτηση σε ένα πλήρες πρόσωπο μακιγιάζ, όταν το δέρμα μου κλίνει πολύ περισσότερο προς την ξηρή πλευρά, παραλείψω τη σκόνη.

Νομίζω ότι μόλις ξεχάσω εκείνη την ημέρα, για να είμαι ειλικρινής!

Αλλά κατέληξε να δουλεύω έξω, και μου άρεσε πραγματικά ο τρόπος με τον οποίο το δέρμα μου κοίταξε χωρίς τη σκόνη. Το ίδρυσό μου έμεινε στη θέση του, και το δέρμα μου δεν φαινόταν ως στεγνό ή λεπτό. Ήταν μόνο ένα από αυτά τα ευχαριστημένα ατυχήματα μακιγιάζ.

Τις περισσότερες φορές, εξακολουθώ να φοράω σκόνη προσώπου (ειδικά όταν παίρνω φωτογραφίες ή κάνω βίντεο, γιατί μου αρέσει το πώς κοιτάζει την κάμερα), αλλά τώρα είμαι πολύ πιο τακτικός για το πού το τοποθετώ στο δέρμα μου, Όπως ακριβώς στις λιπαρές περιοχές – το μέτωπό μου, τη μύτη και το πηγούνι.

Λοιπόν, ποια είναι η θέση σας σε σκόνη προσώπου, φίλε; Είναι ένα μη διαπραγματεύσιμο, ένα ημι-διαπραγματεύσιμο, ή είναι κάτι που συνήθως παραλείψετε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!