Η δικαιοποίησή μου για αυτές τις συσκευασμένες μπότες ταξιδιού σε στρατιωτικό κόκκινο (είναι $ 150, OMG!) Με τον Hunter είναι ότι το El Niño έρχεται / σχεδόν εδώ, και δεν είμαι έτοιμος να χάσω με El Niño, άνθρωπος.

Αν το Niño πρόκειται να απελευθερώσει την οργή του στα πόδια μου και τη γύρω περιοχή, πρέπει να προετοιμαστώ. Επιπλέον, γεια! – Είναι κόκκινο, έτσι θα ταιριάζουν Mac Velvetease Lip μολύβι σε οτιδήποτε πηγαίνει, το νέο μου αγαπημένο κόκκινο κραγιόν μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας κόκκινες μπότες βροχής για να ταιριάζει με το κόκκινο κραγιόν σας είναι εξαιρετικά σημαντικό! Ξέρω ότι με αισθάνεσαι σε αυτό!

Επίσης, θα ταιριάζουν με το μικρό κόκκινο κραγιόν φιλιά σε αυτό το πουλόβερ πήρα από ένα μπιζέλι στο pod τον περασμένο μήνα (στην πώληση, haaay).

Δεν μπορώ να φανεί να το βρω πια στον ιστότοπό τους, αλλά αν μετακινηθείτε από αυτό, μπορεί να είναι στο ράφι στα καταστήματά τους (εδώ είναι ένας σύνδεσμος με τον εντοπιστή του καταστήματος). Είναι ζεστό, άνετο, δεν είναι χαραγμένο (επειδή κανείς δεν έχει χρόνο για το ξύσιμο πουλόβερ), και θα ήθελα ακόμα να το φορέσω αν δεν ήμουν έγκυος.

Έτσι, πίσω στις μπότες … πάρτε αυτό! Αφού τα φουσκώσει μετά από αυτούς και ονειρεύοντάς τα (και κρατώντας σε μια κάρτα δώρου Nordstrom για μήνες), τελικά επέλεξα ότι θα πάρω το set online σήμερα, αλλά όταν έλεγξα τον ιστότοπο, το μέγεθος μου 7 ήταν εντελώς εξαντληθεί.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Κάνετε οποιονδήποτε από εσάς καταλαβαίνω τους καταναλωτές έχουν κάποια κόλπα να εντοπίσουν τα προϊόντα Nordstrom που σημειώνονται όπως πωλούνται online; Σκεφτόμουν να καλέσω το κατάστημα να τους ζητήσω να ελέγξουν έναν από τους υπολογιστές για να δουν αν έχουν οποιοδήποτε μέγεθος 7 που μπορούν να αποσταλούν σε με; Αυτό λειτουργεί ποτέ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Hmm …

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen