Η πώληση SEPHORA VIB ξεκινάει σύντομα (Woo-Hoo, 20%!), Που σημαίνει ότι τα χέρια ζεστό bit θα είναι έτοιμοι πληκτρολόγια στην κορυφή, καθώς και προετοιμασμένοι να πάρουν τη βουτιά στις 10 Νοεμβρίου. Μερικοί από εσάς έχουν ζητήσει κάποιες συστάσεις πώλησης, καθώς και θα σας πω ότι η δική μου προσωπική λίστα είναι πάντα αρκετά βαρετή. Εγώ αποθηκεύω τα ίδια πράγματα που καταλαβαίνω ότι θα χρησιμοποιήσω ξανά καθώς και πάλι καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, όπως η Rita Hazan ρίζα Concealer Touch-Up Spray, Kate Somerville Anti-Bac εκκαθάριση λοσιόν, Caudalie Hand Cream, καθώς και Λοσιόν σώματος καθώς και το πετρέλαιο θεραπείας του τονωτικού σώματος.

Σοβαρά, τόσο βαρετό …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω! – Θα ήθελα να πάρω ένα βαμβάκι του Shiseido, αφού τα βρήκα πρόσφατα, καθώς και είναι βόμβα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που ήθελα να δοκιμάσω ότι είναι στη λίστα μου λαγού Μου αρέσει η λίστα συνιστωσών.), Και, φυσικά, το Tom Ford $ 85 Nude Dip Quad, το οποίο έχω σαρώσει για πάντα.

Πιστεύω ότι η πώληση VIB (BTW, εδώ είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Insider της Sephora, αν σας ενδιαφέρει) είναι μια μεγάλη ευκαιρία να όχι μόνο την άνοιξη για τα πράγματα που θέλατε να δοκιμάσετε για λίγο, ωστόσο είναι ένας φανταστικός χρόνος Αποθέστε τα καθημερινά προϊόντα σε μειωμένη τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Aaaand μιλώντας γι ‘αυτό, ακριβώς εδώ είναι μερικά πράγματα που χρησιμοποιώ όλη την ώρα καθώς και ορκίζομαι, καθώς όλα προσφέρονται – yay! – στο Sephora.

Sephora φωτεινό μέλλον Gel concealer

Επωφεληθείτε 24-HR FLOW Setter Shaping & Ρύθμιση γέλης

NARS PRO-PROW SMUGGE Βάση ματιών

Nars Isolde Duo

Nars cordura duo

Η κλεψύδρα εξαφανίζεται χωρίς ίδρυμα

Ο κλεψύδρας φωτισμός φωτισμού ρουζ στη διάχυτη θερμότητα

Κλεψύδρα πανοραμική επένδυση χείλη στο Eden

NARS VELVET MATTE SKIN TAND BREAK SPECTRUM SPF 30

Αστική αποσύνθεση γυμνό δέρμα Ένα & έκανε υβριδικό θεμέλιο

Tom Ford Cream χρώμα για τα μάτια σε καυτό χαλκό καθώς και μπαχαρικά

Surratt Beauty Benownle Lash Curler

Αστική αποσύνθεση Όλα τα ψεκασμό ρύθμισης Nighter, Shiseido Ibuki Γρήγορη επισκευή

Nars powermatte χόρτα χείλη στην αμερικανική γυναίκα, περπατήστε αυτή τη μέθοδο καθώς και αργή βόλτα

Ο Sephora προσφέρει επίσης πραγματικά πολλά αρώματα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ήδη, καθώς και η πώληση VIB είναι ένας φανταστικός χρόνος για να αγοράσετε αρώματα, όχι μόνο για τον εαυτό σας, ωστόσο ως δώρα για άλλους ανθρώπους (οι διακοπές είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία) .

Εάν ψάχνετε για ένα ευχάριστο αρώματα με το θρυλικό γοητεία σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες – μαμά, μαμάδες, κόρες, φίλους, συνεργάτες, όλοι! – Επιθεωρήστε τη νέα ζωή από το φρέσκο, το Tocca Bianca καθώς και τη σύγχρονη μούσα από την Estée Lauder.

Το άρωμα είναι εντελώς προσωπικό, Obs, ωστόσο τα τρία αυτά είναι εξαιρετικά ικανά. They’ve never let me down. as well as if you understand anybody who likes masculine scents, try clean velvet Flora as well as Ellis Brooklyn Sci Fi.

If you requirement more Sephora VIB recommendations, let me know! I’m happy to help.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Don’t fail to remember that if there’s something you want at the sale, however it’s out of stock at the time, Nordstrom does cost matching.

Είμαι απλά λέω.