από τα αριστερά: Bun Bun, Cloud9 και Spellbound
Ένα από τα τρία αντιπαραγωγά στη συλλογή UD X Kristen Leanne ονομάζεται Bun Bun (είναι το ουδέτερο), που ονομάζεται μετά το Bunny του Kristen. ?

Δεν είναι τόσο χαριτωμένο; Οποιοσδήποτε μεμονωμένος που ονομάζει ένα κραγιόν μετά την αγαπημένη γούνα τους είναι ένα-εντάξει στο βιβλίο μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Kristen αρέσει το χρώμα, το μακιγιάζ χωρίς σκληρότητα και τατουάζ – όλα τα υπέροχα ταιριάζει για την UD – και υπάρχουν τρεις $ 17 matte Lippies στη νέα της συνεργασία UD (διαθέσιμη Meow). Το Bun Bun είναι το ουδέτερο, το σύννεφο9 είναι το όμορφο φωτεινό μοβ, και το Spellbound είναι το βαθύ μπορντό.

Σύννεφο 9
Μαγεμένος

Κουλουράκι
Κρατώ το déjà vu-inn εξαιτίας του πόσο παρόμοια ματιά σε μερικές από τις mac standbys μου, όπως το κουλούρι Bun, το οποίο μου θυμίζει Mac στροβιλισμού. Το Cloud9 θα μπορούσε σχεδόν να περάσει για την ηρωίδα Mac, και το Spellbound φαίνεται πολύ όπως ο Mac Instigator.

Αλλά παρόλο που τα χρώματα δεν είναι επαναστατικά, τα ίδια τα κραγιόν είναι κρεμώδη και άνετα για ματ. Δεν τονίζουν τις νιφάδες μου, και δεν στεγνώσουν τα χείλη μου.

Bun Bun, Cloud9 και Spellbound
Διατίθενται επίσης στη Le συσκευασία με ένα καπάκι ματζέντα, και όταν τα ανοίγετε, βλέπετε μια καρδιά; με το όνομα του Kristen σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ χαριτωμένο!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen