Mac Matte Blush σε Coppertone ($ 22)
Καθώς και νέα για μένα

Σε αντίθεση με τις σειρές μου που αφορούσαν τα μακροπρόθεσμα, τα οποία διαθέτουν μακροπρόθεσμα προϊόντα συλλογής που έχω καταλάβει καθώς και πολύ καιρό, η τακτοποιημένη, καθώς και η νέα σειρά σε Me Showcases μακροπρόθεσμα προϊόντα συλλογής που γλίστρησαν κάτω από το ραντάρ μου για λίγο, ωστόσο, Τότε τα βρήκα! – καθώς και τώρα πιστεύω ότι είναι τακτοποιημένα καθώς και νέα για μένα.

Αυτό το ροδάκινο Brown Matte Blush το όνομα μου θυμίζει να πάω στην παραλία πίσω την ημέρα, πίσω όταν φαινόταν ότι κάθε νοικοκυριό είχε ένα μπουκάλι μεγάλο αντηλιακό χάλκινου χαλκού μαζί τους.

Ω, η μέθοδος που μύριζε! – Όπως και μακρά ηλιόλουστες μέρες, άμμος στα δάχτυλα των ποδιών σας, το θαλασσινό νερό στα μαλλιά σας, το ζαμπόν καθώς και τα σάντουιτς τυριού … ή ήταν ακριβώς στην οικογένειά μου; ΧΑΧΑΧΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν μπορώ να απορρίψω ότι ελπίζαμε το Mac Matte Blush στο Coppertone ($ 22) θα ήταν οσμή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ωστόσο, δυστυχώς, δεν το κάνει. Έχει το γνωστό μη άρωμα μιας ρουτίνας ρουζ.

Ακόμα κι έτσι, αυτός ο χαλκός είναι τίποτα το κανονικό. Είναι παρόμοιο (αλλά όχι πανομοιότυπο) στο Mac Patingerly Blush – όπως οι δύο από αυτούς μπορεί να είναι αδελφές. Coppertone, με το βαθύτερο, πλουσιότερο κόκκινο, θα ήταν ακριβώς το bossier, πιο εξερχόμενη ηλικιωμένη αδελφή babe beach.

Όταν το φορέσω στα μάγουλά μου, αισθάνομαι σαν να έχω μόλις περάσει μια ολόκληρη μέρα που παίζεις στην άμμο καθώς και στην οδήγηση των βόλτων στο Santa Cruz Beach Boardwalk (δεν το έκανα αυτό εδώ και χρόνια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Swatch του Mac Coppertone Blush (είμαι NC42, BTW)

Μου αρέσει και οι δύο από αυτές τις κοκκινίσεις αυτή τη φορά γύρω από το χρόνο από τότε που μου αρέσουν ακριβώς πώς φαίνονται με ένα μαύρισμα, ωστόσο θα πιάσω το χαλκό πιο συχνά όταν είμαι τόσο τεμπέλη. Πιστεύω ότι ο βαθύτερος, Redder Tones που ήδη μιμείται την εμφάνιση του Bronzed, Tasasase Skin (και χωρίς, Ya ξέρει, πρέπει να χρησιμοποιήσει τον πραγματικό Bronzer).

Swatch του Mac Coppertone στα αριστερά καθώς και Mac μερικώς στα δεξιά
Ω, καθώς και ο Fyi, ο Coppertone λατρεύει τους τόνους δέρματος ελιάς – καθώς και σχεδόν όλοι οι τόνοι του δέρματος, για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα αν είναι Rockin ‘ένα μαύρισμα. Πιστεύω ότι φαίνεται φανταστική σε απαλές pretties καθώς και πιο σκούρο damsels.

Τιμή: $ 22
Διαθεσιμότητα: Μέλος της μακροχρόνιας συλλογής Mac, καθώς και προσφέρεται τώρα στο Διαδίκτυο καθώς και στα καταστήματα Mac καθώς και μετρητές
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία blog ομορφιάς: a

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε μια υπέροχη Τρίτη, Babe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

P.P.S. Η υπόθεση που κατοικεί η εδαφική αιλουροειδής αιλουροειδής πυροβόλησε από την πλεξούδα του να κυνηγήσει μια χνουδωτή καφέ αιλουροειδή όταν το εντοπίστηκε στο περίπατο του σήμερα το πρωί.

Ήταν απαίσιο! Οι καρτέλες βιδωμένες καθώς και ήταν έξω από το λουρί του σε μισό δευτερόλεπτο. Πριν καταλάβατε τι συνέβαινε, και οι δύο τρέχουν πλήρη ταχύτητα πίσω από το γκαράζ του γείτονα. Ευτυχώς η άλλη αιλουροειδής διέφυγε πριν φτάσουν οι καρτέλες, ωστόσο ήταν σαν τις καρτέλες είχαν! Αυτός ήταν ο Hissing καθώς και όλοι φουσκωμένοι.

Κακό tabby.