Έτσι … κάτι τρομακτικό συνέβη χθες το βράδυ. Υπήρχε ένα τεράστιο τερματισμό στην κορυφογραμμή απέναντι από το σπίτι μας!

Αμέσως μετά πήρα αυτή την εικόνα, οι τεράστιες φλόγες πυροβολήθηκαν στο λόφο. Περιττό να πούμε, φεύγω λίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο El Hub άρχισε να χάνει κάτω από το σύστημα στέγης καθώς και τα δέντρα καθώς και το λόφο έξω, ενώ … καλά, έφαγα ένα μήλο.

Ναι, αυτό πηγαίνει να δείξει ακριβώς πόσο εξυπηρετικό είμαι σε αγχωτικές καταστάσεις, lol!

Ίσως ήμουν υποσυνείδητα carbo-loading του τι πιστεύω ότι θα ήταν μια μακρά νύχτα μπροστά …

Ξεκινήσαμε την προετοιμασία που εκκενώνονται, η οποία έχει συμβεί σε μερικές από τις κοινότητες στον τομέα του κόλπου πρόσφατα από τις πυρκαγιές. Τράβηξα τον πάροχο αιλουροειδών από το ντουλάπι, που ονομάζεται γονείς μου να τους αφήσει να καταλάβουν τι ήταν επάνω, καθώς και έκανε μια περίεργη πνευματική λίστα των πραγμάτων που θα έπρεπε να πάρω πριν τελειώσω την πόρτα, όπως το βρέφος (φυσικά) , Καρτέλες, οι δίσκοι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τα προσωπικά μου αρχεία καθώς και ένα κουτί αναμνηστικών καθώς και το Mementos που είχα επειδή ήμουν παιδί.

Μπιτώπως ανησυχώ για την ταπεινή συνειδητοποίηση ότι δεν έχω καμία διαχείριση σε τίποτα. Στο μυαλό μου, μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαι στη διαχείριση της ζωής μου καθώς και τα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό, ωστόσο αν αυτές οι φλόγες είχαν στρέψει το δρόμο μας, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα γι ‘αυτό.

Ήταν εξαιρετικά τρομακτικό.

Ανακαλύψαμε αργότερα ότι ήταν μια φωτιά βλάστησης δύο συναγερμών. Πολλά σπίτια εκκενώθηκαν, όσο ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί, καθώς και δεν καταστράφηκαν καμία σπίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρα τρίχα!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen