ένα oldie αλλά goodie!
Ποιος δεν αγαπά μια γοητεία συμφωνία; Σοβαρά: τρελά άτομα! Ρώτησα αυτό πρόσφατα στη δημοσκόπηση της Δευτέρας και πήρα τόσο πολλές καλές ιδέες από εσάς ότι ήταν απαραίτητη μια μεταγενέστερη θέση. ? Η Connor ξεκινά το προσχολικό τον Αύγουστο και το Hot Dayum!

Είναι ακριβό. Έτσι είμαι παιχνίδι για να σώσω ένα μικρό moola.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Anywho … Τόνισε αυτό το ένα στη δημοσκόπηση, αλλά είμαι ένας σκληρός ανεμιστήρας cetaphil. Είναι απλά ένα κρεμώδες πλύσιμο προσώπου. Δεν κουδούνια και σφυρίχτρα. Αλλά ποτέ δεν στεγάζει το δέρμα μου ή μου δίνει breakouts, και είναι μόνο $ 7 στο στόχο.

Μετά το πλύσιμο του προσώπου μου με αυτό και σκουπίζοντάς το με ένα υγρό washcloth, το δέρμα μου καθαρό αλλά όχι ξηρό ή σφιχτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις το χρησιμοποιώ για να πλύνω τα χέρια και το σώμα μου, πάρα πολύ!

Για το ρεκόρ, δεν είναι ένα σούπερ σταρ όταν πρόκειται για την απομάκρυνση του μακιγιάζ όλων από μόνο του, όμως, τη νύχτα καταργώ το θεμέλιο και το μακιγιάζ των ματιών πριν κάνω cetaphil.

Άλλα φαρμακεία προϊόντα που υπόσχομαι …

Aveeno Lotion Body – Η ανακούφιση του δέρματος 24 ώρες ενυδάτωση και η ημερήσια ενυδατική λοσιόν είναι οι αγαπημένες μου.

Herbal Essences BIO: Ανανέωση Micellar Water & Blue Binger Shampoo, Conditioner και αφρώδες Conditioner – δεν απομακρύνει τα μαλλιά μου ή το ζυγίζει κάτω και είναι τόσο προσιτό.

Neutrogena Dry Sunscreens – Αισθάνονται το φως στο δέρμα μου, δεν είναι πολύ λιπαρό, και μου αρέσει το πώς στέλνουν κάτω από το μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι ένα φάρμακο γοητευτικό προϊόν που σας ενδιαφέρει; Νιώστε εντελώς ελεύθερος να λίστα ως πολυάριθμες που μπορείτε / θέλετε!

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen