“Γιατι ναι! Χρησιμοποιώ μια προληπτική κορυφή κελύφους … σας αρέσει; ”
Στο Judy Blume είναι εκεί ο Θεός; Εγώ είμαι, η Μαργαρίτα, η οποία προτείνω εξαιρετικά για οποιονδήποτε, ωστόσο ιδιαίτερα τα tweens, καθώς και οι έφηβοι, ο πρωταρχικός χαρακτήρας είναι μια καθημερινή γυναίκα που περιηγεί η μέθοδος της με την εφηβεία καθώς και στην εφηβεία. Σε ένα μέρος της ιστορίας που σκέφτεται να γεμίζει τη σουτιέν της με βαμβακερά σφαίρες πριν πάτε σε ένα πάρτι.

Παρόλο που έλεγξα το βιβλίο για τους χρόνους bazillion στις πρώτες μου εφήβους, ποτέ δεν συνέβη σε μένα μέθοδο πίσω τότε για να γεμίσει πραγματικά το σουτιέν μου. Μόλις πίστευα ότι ήταν κάτι που έκαναν μόνο σε βιβλία, καθώς και όχι, όπως και γνήσια ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ακριβώς ήταν το Clueless i ως παιδί. Δεν είχαμε τα Interwebs ή τα googles τότε!

Και τώρα που πιστεύω ότι επιστρέφω γι ‘αυτό, μισούσα να φορέσω το πρώτο μου σουτιέν. Δεν ήταν ένα από αυτά τα πράγματα για να μεγαλώσω ότι κοίταξα μπροστά, δεδομένου ότι ήμουν λίγο ένα tomboy τότε, καθώς και η μητέρα μου, καθώς ποτέ δεν είχα ότι “το σώμα σας πηγαίνει με ch-ch- αλλαγές “συνομιλία.

Ο μόνος λόγος που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το πρώτο σουτιέν ήταν αφού η μητέρα του καλύτερου φίλου μου συζήτησε κάτι στη μητέρα μου για μένα / το. Πιστεύω ότι η μητέρα μου ήταν σε γενική άρνηση για την αλήθεια ότι ήμουν ορατά με την εφηβεία, ωστόσο εξακολουθεί να έσκαψε βαθιά καθώς και τελικά με πήρε να πάω σουτιέν που αγοράζουν στο εμπορικό κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έτσι πήραμε ένα, καθώς και αισθάνθηκε ενοχλητικά καταπιεστικό. Μισούσα να το χρησιμοποιήσω, καθώς και η πίστευε να γεμίζει ποτέ δεν διέσχισε το μυαλό μου …

Μέχρι να χτυπήσω τα 20 της, καθώς και 30s, όταν χρησιμοποιούσα αυτά τα μαχητικά κρεβάτια πουλερικών που εισέρχονται από καιρό σε καιρό με κορυφές καθώς και φόρεμα που ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να επωφεληθώ από ένα κομμάτι ώθησης.

Έτσι ναι, έχω γεμίσει το σουτιέν μου.

Καταλαβαίνω ότι για πολυάριθμες γυναίκες, αυτό το θέμα είναι ένα ευαίσθητο που παίρνει μια διαφορετική υπονοούμενη από τον καρκίνο του μαστού. Η πεθερά μου είναι ένας επιζών καρκίνου του μαστού, καθώς και έχουμε μιλήσει πολλές φορές για ειδικότερα σουτιέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε οποιεσδήποτε μεθόδους, καθώς και παρόλα αυτά, ισχύει για εσάς, έχετε γεμίσει ποτέ το σουτιέν σας πριν; Τα σχόλια εδώ είναι μια θέση χωρίς κίνδυνο (επιβάλλεται αυστηρά αυτό).

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen